Skip to content
Menu

Compose IT | Tjänster | Network Performance Management

Network Performance Management

”You can’t manage what you don’t measure”
Network Performance Management är en del av IT Infrastructure Performance Management. Inom detta funktionsområde hanterar man prestanda och tillgänglighet på alla typer av digital utrustning så som nätverk, IoT-enheter, servrar, applikationer, databaser och virtualiseringsplattformar.

Utmaningen

Tillgänglighet och långa svarstider är den största utmaningen de flesta idag har som levererar någon form av tjänst via nätet. Det går fort att tappa en kund när svarstiden blir för lång eller om det inte går att få kontakt med e-handelsplattformen. Din kund tar idag ett snabbt beslut och byter leverantör, och detta ofta innan du själv har upptäckt ditt problem. Oavsett om du har ett MPLS-nät, ett mobilt backhaul, en ny NFV/SD WAN-infrastruktur, en e-handelsplattform eller ett virtualiserat datacenter så finns det lösningar för detta.

Lösningen

SevOne Performance Appliance Solution (PAS) är den plattform som vi har valt för att den är sannolikt marknadens mest flexibla, skalbara och funktionella produkt för ändamålet. En viktig del i en performance-lösning är att det finns färdiga integrationer (API:er) och processer för att kunna hantera en modern digital miljös alla komponenter. Systemet har färdiga kopplingar till många leverantörer så som F5, Cisco, Nokia/Alcatel, Ericsson både för hårdvaran och för den nya typen av SDN/SD-WAN controllers och provisioneringsprocesser. Ett modernt Performance Management-verktyg måste ha funktionalitet och integrationer färdiga för att hantera alla typer av virtuella plattformar så som Docker, OpenStack etc. men även färdiga integrationer till extern moln-infrastruktur så som Azure, AWS etc.

Leverantör

SevOne Inc. är en amerikansk leverantör och som är specialiserade på enbart Performance Management för den digitala infrastrukturen och är ett av de absolut världsledande företagen inom detta området. SevOnes historia är började när en anställd hos en stor finansorganisation hade behov av en fungerande och skalbar lösning istället för att använda sig av många olika. Grundaren till SevOne, Vess Bakalov, satte sig ner och funderade på vilka huvudkriterier man skall ta med för att skapa en ny modern, lättanvänd och skalbar plattform för ändamålet. Där och då föddes SevOne.

Kontakt

Vill du veta mer?

Anders-Lerjestam-795x1024-1-1-220x0-c-default

ANDERS LERJESTAM
Affärsutvecklare

anders.lerjestam@compose.se
0706214433

Våra SevOne case:

Stockholm

Sjöängsvägen 5
192 72, Sollentuna

Ring: 08-793 66 40

Gävle

Första Magasinsgatan 19, Gävle

Ring: 08-793 66 40

Östersund

Infanterigatan 20c, Östersund

Ring: 08-793 66 40

Örebro

Drottninggatan 29, 
Örebro

Ring: 08-793 66 40

Gasell_vinnare_2016_2-opti
Barnsupporter_2023_SoMe_Juni_440x220-For-Linked-IN
AAA-Compose-IT_

Copyright © 2005-2024 Compose IT Nordic AB. Headquarters: Stockholm, Sweden.
All rights reserved. Compose IT Nordic AB. Sjöängsvägen 5, Sollentuna. Organization number: 556840-9840