COP säkrar radiovågor på sjön

Hemester 2020 – eller så säkrar COP radiovågor på sjön

Är du också en av de närmare 40 % av befolkningen som vanligtvis brukar åka utomlands, men som i år semestrade på hemmaplan? Sommaren 2020 kan gå till historien som året vi hemestrade på riktigt – på sjön, på väg, på golfbanan eller i sommartorpet.

2020-12-07

Tomas Henäng, IT-konsult på Compose IT Nordic AB, var en av alla oss som semestrade på hemmaplan. Och som även tillbringade en hel del arbetstid ute hos en av sina större kunder, ett företag som bland annat tillhandahåller kommunikation för både slutanvändare och företagskunder. Kommunikation som kan bli livsviktig – om båten går på grund, det stormar runt torpet eller vägen är översvämmad. Då måste vi kunna få kontakt med omvärlden, vare sig det är med släkt och vänner, sjöräddningen eller larmcentralen.

Läs hela artikeln om hur en av våra kunder använder Compose Operation Platform (COP) till att säkerställa en kontinuerlig loggning av event och säkra sin affärskritiska IT-drift.

Hör av dig till oss genom att klicka här så berättar vi mer om hur COP kan hjälpa dig att effektivisera och säkra din IT-drift inför 2021!

Kanske genom att centralisera all övervakning av din IT-infrastruktur? Det är vi bäst på så varför inte utmana oss idag!