ITSM kräver rätt information

Vi märker allt fler att många av våra kunder väljer att använda ServiceNow som sitt nya ITSM verktyg.

En sak som tydligt kommer fram är att även detta ITSM verktyg ställer krav på ordning och reda. De underliggande systemen behöver generera information som är brukbart inne i ServiceNow. Vi ser att det ofta blir utmaningar i hur de underliggande systemen skall integreras i ServiceNow. Vidare finns det en stor brist av både kompetens och resurser för att integrera underliggande system till ISTM verktyget.

Våra kunder använder COP/Netcool för att bland annat normalisera underliggande systems larmar och events, detta gör att integrationen till ServiceNow förenklas något oerhört. Vidare ger det våra kunder en framtidssäker lösning som kommer att kunna hantera alla nya olika typer av lösningar som kommer in i Kundens miljö framöver.

 

Vill du veta mer hur vi har gjort och vad du kan vinna på ett samarbete med oss så är det bara att höra av sig.