Webinar – AIOps hos Region Blekinge

Genom att centralisera och effektivisera
driftstödsövervakningen med AIOps har
Region Blekinge förbättrat produktiviteten
och proaktiviteten

2021-03-29

Övervakning av hela den digitala IT-infrastrukturens alla komponenter med AIOps @ Region Blekinge

I likhet med både privata och publika organisationer så hade Region Blekinge många IT-system och olika övervakningstekniker, men ingen central visibilitet eller förmåga att svara på larm och varningar på ett samordnat, systematiskt sätt.

Gratis Webinar

På detta webinar kommer IBM och Compose IT tillsammans med representanter från Region Blekinge att prata om projektet, val av AIOps verktyg och transformationen hos Region Blekinge mot en mer proaktiv och automatiserad IT-drift som både har höjt effektiviteten på övervakningen men också kvaliteten på deras IT-tjänster.

För vem

Webinaret vänder sig i första hand till IT-chefer, mellanchefer, IT-/Systemadministratörer och andra beslutsfattare inom Sveriges Regioner som vill få en överblick av värdet av konsolidering av IT övervakning med AIOps samt möjligheten att ta del av den erfarenhet som era kollegor i Blekinge har byggt upp så här långt på deras resa.

Alla intresserade är välkomna att delta

Dela gärna med er av denna inbjudan till kollegor som kan vara intresserade att delta på webinaret.

Datum: April 16, 2021
Tid: 09:00 till 10:30

Anmälan

Boka in tiden i din kalender och Anmäl dig här

Missa inte detta unika tillfälle att ta del av andras erfarenheter!

Compose IT Nordic AB i samarbete med IBM och Region Blekinge