God Jul önskar Compose IT!

2020-12-14

Året

Det har varit ett annorlunda år, minst sagt. Världen har genomgått omvälvande förändringar när pandemin har påskyndat den digitala omställningen i en takt som vi inte trodde var möjlig. Vi har fått helt nya digitala beteenden när fler arbetar på distans och många fler tjänster erbjuds digitalt. Det ställer också krav på en uppdaterad och automatiserad IT infrastruktur med stor flexibilitet för att kunna hantera alla snabba förändringar.

Satsningar

På Compose IT har vi under året intensifierat arbetet med att utveckla våra lösningar för att möta dessa krav. För det är i tider som dessa det är viktigt att investera för framtiden. Detta är ett vänligt råd till våra kunder som vi själva tar på stort allvar. Under året har vi därför ökat personalstyrkan med fem personer, öppnat ett nytt kontor i Gävle och framför allt välkomnat flera nya kunder från olika segment och med verksamhet i hela Norden. Vi har också påskyndat tjänsteutvecklingen för att möta det ökade behovet hos våra kunder – så håll utkik, i början av nästa år lanserar vi en helt ny tjänst!

Jultider

Över jul- och nyårsperioden når du oss alla vardagar på 08-793 66 40 alternativt på email till info@compose.se. Vid brådskande ärenden kan du alltid ringa eller skicka sms direkt till din kontaktperson och för dig med 24/7 support-avtal gäller samma rutin som vanligt.

Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med våra kunder, partners och kollegor.

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2021!

Läs mer om oss här: Compose IT

Kontakta oss här: Kontakt