Möt våra kollegor på Compose IT i Gävle

2020-06-01

Compose IT Nordic AB har kontor på tre platser, Stockholm, Gävle och Östersund. Gävlekontoret etablerades 2017 och har sedan dess växt stadigt. Just nu finns vi i gamla ’börshuset’ i centrala Gävle men vi kommer under sommaren att flytta till nya fräscha och rymliga lokaler på Alderholmen. På det nya kontoret kommer vi ha gott om plats att fortsätta vår expansion vilket är viktigt då vi behöver anställa fler medarbetare.

Gävle-teamet jobbar tätt ihop med alla våra kollegor i Stockholm och Östersund, med kunder över hela Norden och med alla typer av lösningar inom IT Operation. Då vi som arbetar i Gävle har lång erfarenhet och hög kompetens kring IT arkitektur och ITSM brukar vi ofta vara inblandade när Compose IT får förtroendet av våra kunder att driva utveckling av processer, arbetssätt och övergripande design.

”Uppdrag som beställarkompetens, design och verksamhetsutveckling inom ITSM, IT Operation eller NOC (Övervakningscentraler) tillhör vardagen” berättar Niklas Håkansson (mitten) som ansvarar för verksamheten i Gävle.

Naturligtvis arbetar alla inom Compose IT, oavsett kontor, i alla typer av leveranser så det är egentligen ingen skillnad om man arbetar i Sollentuna, Gävle eller Östersund. Huvudinriktningen är att stödja, förenkla och automatisera arbetet med IT-leverans.

Oavsett om ditt företag finns i Gävle eller någon annanstans i Sverige eller Norden är du välkommen att höra av dig för att prata om våra lösningar för IT Operation samt övervakning av din digitala IT-infrastruktur.

Om du finns i Gävle-trakten eller har vägarna förbi är du alltid välkommen in på en på en spontanfika!