Compose IT utnämnd till ”Outstanding Hybrid Cloud Partner 2020”

2020-10-09

Outstanding Hybrid Cloud Partner 2020

Compose IT Nordic AB är sedan många år partner med IBM och har byggt upp en unik kompetens och erfarenhet inom Netcool familjen som är en av grundpelarna i alla våra lösningar. Netcool är fortfarande den ledande Event Management plattformen på marknaden.

Vi på Compose IT är väldigt glada och stolta att meddela att vi denna vecka vunnit utmärkelsen ”Outstanding Hybrid Cloud Partner” från IBM!

Motivering

Motiveringen löd: ”Compose IT is has brought value to all stages of the sales cycle which have resulted in various interesting opportunities as well as successfully implemented NetCool installations. Typical value-adding activities include prospecting and cold calling together with IBM’s Integration team, as well as excellent service initiatives.”

Tack IBM för denna utmärkelse och uppmärksamhet!