SevOne Data Insight monitorerar ditt nätverk

2020-09-16

SevOne Data Insight

Den nya uppdaterade versionen av SevOne Data Insight gör det lättare att hitta, använda och presentera ditt nätverks prestanda.

Ett enkelt och flexibelt verktyg är en förutsättning för den digitala omvandling som många nätleverantörer, globala företag och Service Providers nu befinner sig i när de introducerar nya dynamiska enheter i sina gamla statiska nätverk. Förändringar sker snabbt i SDN och SD-WAN – t.o.m. för snabbt för ett traditionellt Network Management System.

Data Insight är en integrerad del av SevOne Network Data Platform som tillsammans med SevOne Data Appliance och SevOne Data Bus möter dessa krav. SevOne är en branchledande plattform som ger exakta insikter från ett mångsidigt nätverk. Data Insight levereras med återanvändbara widgets så att du enkelt kan konfigurera och skräddarsy din vy och ditt arbetsflöde.

Läs hela artikeln här:

https://compose.se/uppdrag/sevone-data-insight-monitorerar-prestandan-i-ditt-natverk/