Juniorkonsult till Compose IT

2020-06-03

Compose IT Nordic AB är ett expert-företag inom IT Operations. Idag är vi drygt 20 anställda med stadig tillväxt och god lönsamhet. Vi sitter i trevliga lokaler på våra tre kontor i Stockholm, Gävle och Östersund.

Hos Compose IT gör alla skillnad! Det visar bl.a. vår årliga medarbetarundersökning som är en viktig del i vårt arbete att ständigt utvecklas. Många av oss kommer från anställningar hos större bolag och har sökt sig till oss för att känna att man verkligen syns och bidrar. Vi jobbar alltid nära och långsiktigt med våra kunder.

Vår årliga, och nyligen genomförda, kundundersökning visar att samtliga av våra kunder rekommenderar andra att göra affärer med oss. Detta är vi mycket stolta över eftersom det är det tydligaste beviset på att vi gör rätt saker.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult och medarbetare på Compose IT arbetar du med kravhantering, implementation, utveckling och förvaltning av de lösningar vi levererar till våra kunder.

Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter och ingår i ett av våra team med både kollegor och kunder. Vi utvecklar och bygger lösningar där vårt arbete ofta kretsar kring olika anpassningar, integreringar, visualiseringar och förbättringar av våra kunders stora IT-miljöer. Nyinstallation och uppgraderingar hör också till arbetsuppgifterna men framförallt är vi kundens partner och rådgivare när det gäller IT Operations.

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och din arbetsdag är full av spännande utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt gäng med erfarna konsulter som gillar att ha kul tillsammans.

Här kan du läsa mer om våra kompetenser och här är exempel på lösningar

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba i nära kundrelationer, har ett brinnande intresse för teknik och vill spetsa din kompetens. Du kanske programmerar och tycker om att ta fram kreativa lösningar men framför allt så drivs du av att hjälpa kunderna med deras utmaningar. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att arbeta i grupp.

Vi bygger våra lösningar runt moderna och väl beprövade plattformar från IBM Netcool, Elastic och SevOne. För att på snabbt komma in i arbetet förutsätter vi att du har vana av Linux som operativsystem, kunskap om användandet av databaser och någon form av script- eller programmeringskunskap.

Om du har tidigare erfarenhet av övervakning och monitorering är detta en merit. Det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig så vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Du måste behärska Svenska i tal och skrift samt vara Svensk medborgare.

Fakta om Compose IT

Compose IT Nordic AB tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom IT Operation och IT Service Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder finns över hela Norden inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher.

Vid frågor kontakta:

Jonny Sigemo, VD

Jonny.Sigemo@compose.se

Ansökan skickar du till jobb@compose.se