Application Performance Management

Application Performance Management handlar om att förstå den digitala upplevelsen, för alla dina användare och alla applikationer, i detalj, överallt.

Application Performance Management handlar om att förstå den digitala upplevelsen, för alla dina användare och alla applikationer, i detalj, överallt.

Utmaningen

Moderna applikationer är komplexa, med många delar som interagerar och hög förändringstakt. Samtidigt driver digitaliseringen fram att verksamheten är mycket beroende av att interna och externa applikationer alltid är tillgängliga och att ändrade användningsmönster snabbt kan analyseras.

Lösningen

Med Dynatrace kartlägger du automatiskt hela applikationsstacken, inklusive alla integrationer, moln-miljöer och innehållsleverantörer. Miljön övervakas och allt data om hur användarna interagerar med applikationerna sparas. Du kan enkelt se alla beroenden och även gå tillbaks i tiden för att på kodnivå spela upp hur systemet fungerade vid tidigare situationer med långa svarstider eller andra problem. De inbyggda AI-funktionerna hjälper till med analysen hela vägen.

Produktleverantör

Dynatrace övervakar hela applikationsstacken, från webbgränssnitt till servrar. Produkten passar för områden där huvudfokus är på applikationerna och analysen utgår från dessa och har även funktioner för syntetiska transaktioner. Bolaget har huvudkontor i Massachusetts, USA.

Dynatrace hemsida för produktinfo hittar du här: https://www.dynatrace.com/ 

 

Våra verktyg

Kontakta oss