Virtual Operator – Den moderna vägen till effektiv IT-Operation

I den snabbt föränderliga världen av teknik och nätverk, är det avgörande att ha effektiva metoder för att övervaka och hantera larm och incidenter. Virtual Operator är vår senaste modul i Compose Collection och ett kraftfullt verktyg som hjälper dina Operatörer med snabba beslut, automatiska åtgärder och repetitiva arbetsuppgifter.

Ökad effektivitet med Virtual Operator

Virtual Operator övervakar larmlistan för att upptäcka och reagera på fördefinierade mönster och beteenden. Detta är möjligt genom användning av olika sensorer och smarta algoritmer som är anpassade efter dina behov. Allt byggs sedan upp i ett grafiskt gränssnitt och i olika Scenarios. Virtual Operator kan sedan automatisera olika typer av åtgärder och logiska beslut, vilket sparar tid och resurser.

Gruppering av händelser, korrelering, automatiska åtgärder eller triage

Några av de mest kraftfulla funktionerna i Virtual Operator är möjligheten att gruppera händelser baserat på fördefinierade värden eller automatisk gruppering av rotorsaker till symptomhändelser samt att utföra automatiska åtgärder eller triage av en händelse. Detta gör det möjligt att snabbt identifiera och hantera komplexa incidenter och minska larmmängden. Dessutom kan notifikationer enkelt skickas via e-post eller skapa supportärenden för att se till att rätt personer informeras vid rätt tidpunkt.

Anpassade beslut och feedback

Virtual Operator erbjuder också flexibilitet när det gäller att ta beslut och ge feedback. Baserat på tidigare resultat kan olika vägar tas för att lösa problemet. Dessutom kan Virtual Operator automatiskt uppdatera eller förändra eventen i Omnibus eller registrera information i journalen för framtida referens och förbättring.

En investering i effektivitet och säkerhet

Att integrera Virtual Operator i din Event hantering är inte bara en investering i effektivitet utan också i säkerhet. Genom att använda tekniken och möjligheterna som Virtual Operator ger kan du snabbt reagera på hot och incidenter, minska nedtid och säkerställa en smidigare drift.

I dagens snabbt föränderliga digitala landskap är Virtual Operator en nödvändig funktion för att hantera komplexa händelser. Om du vill lära dig mer om hur Virtual Operator kan hjälpa ditt företag, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig på resan mot en mer effektiv och säker IT-Operation.

 

 

 

Med Virtual Operator är du alltid steget före!