Application Performance Management

Application Performance Management handlar om att förstå den digitala upplevelsen, för alla dina användare och alla applikationer, i detalj, överallt.

Application Performance Management, APM, handlar om att förstå den digitala upplevelsen, för alla dina användare och alla applikationer, i detalj, överallt.

Utmaningen

Moderna applikationer är komplexa, med många delar som interagerar och hög förändringstakt. Samtidigt driver digitaliseringen fram att verksamheten är mycket beroende av att interna och externa applikationer alltid är tillgängliga och att ändrade användningsmönster snabbt kan analyseras.

Lösningen

Med våra APM-lösningar kartlägger du automatiskt hela applikationsstacken, inklusive alla integrationer, moln-miljöer och innehållsleverantörer. Miljön övervakas och allt data om hur användarna interagerar med applikationerna sparas. Du kan enkelt se alla beroenden och även gå tillbaka i tiden för att på kodnivå spela upp hur systemet fungerade vid tidigare situationer med långa svarstider eller andra problem. De inbyggda AI-funktionerna hjälper till med analysen hela vägen.

Produktleverantör

Oavsett om du har mindre behov eller söker avancerade lösningar för kritiska applikationer har vi bland våra leverantörer en lösning för dig.
AppDynamics tillsammans med ThousandEyes från Cisco erbjuder en av de mest kompletta APM lösningar man kan hitta på marknaden.
Turbonomic och Instana tillsammans med AIOps från IBM kan förutom APM även automatisera skalning och drift för din applikationsstack.

Produktinfo om Appdynamics hittar du här:

Produktinfo om Instana hittar du här:

Produktinfo om Turbonomic hittar du här:

 

Våra verktyg

Kontakta oss