Compose IT User Day 2024

Den 19:e Mars är det dags för Compose IT User Day 2024.

Ett event där vi samlar våra kunder som använder Compose Collection och/eller Netcool.

Syftet med dagen är att ge våra kunder en möjlighet att träffa varandra för att utbyta erfarenheter och ge inspiration till användandet och nyttan med produkterna. Vi kommer därför att ha diskussioner med fokus på användningsområden, förbättringar och nya önskemål.

Compose IT kommer även att presentera det senaste inom Compose Collection och vad som komma skall under året, samt en summering av vår bild kring IBM Netcool/Cloud Pak for AIOps och dess utveckling framåt.

Om du är Netcool-användare är du välkommen att vara med vid våra årliga användardagar för att få höra om det senaste inom Netcool/Cloud Pak for AIOps, få inspiration till användandet av produkten och höra hur andra organisationer gjort. Hör i så fall av dig till oss på info@compose.se