Erfaren kodare

Vilka är vi?

Vi på Compose IT är 30 anställda och experter inom IT Operations Management (ITOM) där vi tillhandahåller egna kundanpassade lösningar. Vårt företag har funnits på den nordiska marknaden i 25 år.
Några av våra samarbetspartners är produktleverantörerna IBM, Elastic och Ivanti.
Våra kontor finns idag i Östersund, Gävle, Sollentuna och Örebro.

Vilka är våra kunder?

Våra kunder är stora organisationer såsom telekomoperatörer, myndigheter och regioner, tillverkande industrier och bank/finans. Gemensamt för alla våra kunder är att de har stora IT-miljöer, centraliserad IT-övervakning, stora trafikvolymer och en ambition att vara bäst i klassen.

Vem är du?

Du är en person som gillar att arbeta i team, är lyhörd och är en driven problemlösare. Du har en god känsla för design och funktion samt har en kreativ ådra.  

Vi tror att du också vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du vill utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker. Du vill arbeta i ett litet proffsigt specialistbolag där alla gör skillnad.

Om jobbet

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i mjukvaruutveckling och är van att klara dig själv när det gäller virtualiserade miljöer, Linux och databaser. I aktuella uppdrag jobbar vi med React, node.js och Python mm. Vi jobbar mycket med integrationer och anpassningar.

Som utvecklare hos Compose IT jobbar du tillsammans med mjukvaruingenjörer, telekomexperter och riktigt vassa övervakningsspecialister. Du kommer att ingå i ett kundteam och alltid ha kollegor att dela dina kunskaper och utmaningar med.

Vi kommer också överens om en långsiktig plan så att du kan växa och utvecklas. Vi vill att alla skall vara specialister inom sitt område.

Vi erbjuder

På vårt kontor i centrala Örebro på Krämarterassen, med en utsikt utöver det vanliga, sitter vi i nya fräscha lokaler med närhet till hela Citys utbud. Vi som jobbar här idag trivs mycket bra med varandra och gillar att träffas på kontoret och att umgås.

Förutom att vi är ett gött gäng så har vi också bra löner och personalförmåner. Vi har även kollektivavtal med allt vad det ger som trygghet i botten. Vi ligger i topp både när det gäller medarbetarundersökningar och kundundersökningar vilket vi både tycker är viktigt och är något som vi är stolta över. Vi uppmuntrar egen utveckling och att man reser mellan kontoren för att skapa en gemenskap och underlätta samarbetet över kontorsgränserna.

Ansökan

Vi förutsätter inte att du är expert från början utan vi ser till att du genom en väl genomarbetad onboarding och interna utbildningar kommer in i jobbet på ett bra sätt, så ta chansen och sök. 

Vi välkomnar såklart även sökanden från Sollentuna, Gävle och Östersund där vi också har kontor.

 

Kontakt

Har du frågor om tjänsten?