Compose IT User Day

Den 15/3 var det Compose IT User Day.

Syftet med vår användardag var att alla kunder skulle få en möjlighet att träffa varandra för att utbyta erfarenheter och ges möjlighet att diskutera utvecklingen inom Automation, Fault och Event Management samt kringliggande områden.

Dagen började med en genomgång av Watson AIOps och dess utveckling framåt, AI och Machine Learning i kontexten av events och metrics samt roadmap:en för Compose Collection.

En av programpunkterna var också en dragning och demonstration av vår kommande modul Virtual Operator som möjliggör automation och orkestrering av larmhantering. Deltagarna kom med mycket bra feedback och många förslag på hur vi kan utveckla produkten ytterligare vilket vi är tacksamma för. Vi fick också en mängd nyttiga use-cases där Virtual Operator kommer att göra stor skillnad.

Efter lunch hade vi en väldigt givande workshop där alla fick en inblick i varandras miljöer och tillämpningar och vi diskuterade då också bland annat AI/ML, API:er, micro service-arkitektur, automationskandidater och hur man kan automatisera ännu mer samt mycket annat.

Vi kan summera en mycket lyckad dag där våra kunder fick utbyte av varandra och ser redan nu fram emot nästa Compose IT User Day!