God Jul och Gott Slut 2021

God Jul och gott nytt år  

Efter den varma sommaren 2021 öppnades det äntligen upp så vi fick möjlighet att börja umgås igen. Framför allt har det varit både roligt och givande att få träffa Er, våra kunder.
Som alla år så händer det väldigt mycket i vår del av branschen och även hos oss. Speciellt kul är att vi har etablerat oss i Örebro, det ska bli väldigt spännande att se vad det kan föra med sig under kommande år.

Vi har ett tecknat partneravtal med Cisco för att gemensamt arbeta med deras marknadsledande lösningar AppDynamics och ThousandEyes. 

Men IBM sitter inte heller still i båten utan har verkligen gått all-in i AIOps. Detta märks bland annat av förvärven av SevOneInstana och Turbonomics. Har du inte koll på dessa lösningar så rekommenderar vi starkt att du kollar upp dem. 

Jultider 

Över jul- och nyårsperioden når du oss alla vardagar på 08-793 66 40 alternativt på email till info@compose.se. Vid brådskande ärenden kan du alltid ringa eller skicka sms direkt till din kontaktperson och för dig med 24/7 support-avtal gäller samma rutin som vanligt. 

Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med våra kunder, partners och kollegor. 

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2022!