Elastic version 7.14 nu tillgänglig

Elastic 7.14 releasad 3:e augusti

Den senaste versionen av Elastic 7.14 gör det ännu enklare att hantera och övervaka data från en stor mängd olika källor. Med Elastic Agent drar säkerhetsansvariga nytta av inbyggt skydd mot ransomware och skadlig kod.

Användare av Elastic Observability kan få bättre synlighet över sina applikationer och infrastruktur samt säker centraliserad agenthantering med Elastic Agent. Dessutom kan alla med hjälp av Elastic Enterprise Search, nu centralt hanterat i Kibana, dra nytta av ett enda lättanvänt användargränssnitt för alla Elastic-lösningar.

 

Läs mer om alla nyheter i nya Elastic 7.14!

Compose IT har certifierade Elastic konsulter som hjälper dig att komma igång med, eller utveckla, din Elastic installation.

Hör av dig till oss idag så berättar vi mer!

Välkommen till Compose IT!