Trevlig Midsommar och en skön sommar önskar Compose IT!

2021-06-23

Midsommar och semestertider

Midsommar är vid sidan av julen den kanske viktigaste högtiden i Sverige. För många människor markerar den början på en period av semester och avkoppling och därför vill vi på Compose IT Nordic AB ta tillfället att önska alla våra fantastiska kunder, leverantörer, samarbetspartners och naturligtvis alla andra, en trevlig midsommarhelg och en riktigt skön sommar!

För att passa in i arbetsveckan bestämdes 1953 att midsommardagen alltid skulle firas på en lördag och den är nu rörlig mellan 20 och 26 juni.

Under semesterperioden kan det hända att vi ibland har begränsade telefontider men vi finns tillgängliga hela sommaren. Du når oss på telefon 08-793 66 40 alternativt e-post till info@compose.se. Vid akuta ärenden kan du alltid ringa eller skicka ett sms direkt till din kontaktperson hos oss och för dig med 24/7 supportavtal gäller samma rutin som vanligt.

Vi tackar ödmjukt för alla trevliga samarbeten och intressanta projekt under det första halvåret 2021 och ser fram emot en spännande höst med många starkt efterlängtade fysiska personliga möten och nya spännande möjligheter. Hoppas vi ses snart!

Håll utkik på vår Blogg och hemsida där vi kommer fortsätta bjuda på fler spännande nyheter och artiklar!

Vill du komma i kontakt med oss direkt är det bara att klicka här.

Glad Sommar från oss på Compose IT!