Compose IT blir Elastic Verified Reseller

2020-05-05

Compose IT har ny Elastic partner-status

Compose IT Nordic AB har jobbat med Elastic länge och har under de senaste två åren byggt upp en gedigen kompetens kring de olika produkterna och dess användningsområden. Vi har också certifierade Elastic-konsulter som hjälper våra kunder att modernisera och inte minst effektivisera sina system inom IT Operations.

Elastic har blivit en naturlig del i våra kundlösningar och öppnat möjligheter som tidigare inte varit så enkla att realisera. Att göra data åtkomligt på ett ultrasnabbt och säkert sätt skapar nya kreativa tillämpningar som ger stor nytta för våra kunder.

Från maj 2020 är vi stolta över att kunna titulera oss som Elastic Verified Reseller vilket är ytterligare en bekräftelse på vår unika kompetens och erfarenhet. Läs mer om Elastic:

https://compose.se/uppdrag/introduktion-till-elastic/

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur Elastic kan modernisera din IT-infrastruktur!

https://compose.se/kontakt/