Uppdatering med anledning av covid-19

2020-03-30

Uppdatering från Compose IT

 

Med anledning av covid-19 pandemin vill vi på Compose IT berätta att vi finns fortsatt tillgängliga och har verksamheten i full gång, om än på lite andra sätt än vi är vana vid. Våra sälj- och supportfunktioner finns tillhands på mail, telefon och för digitala möten – från kontoret eller genom möjligheten att arbeta hemifrån.

Våra kunders och vår personals hälsa och säkerhet är högsta prioritet för oss och vi följer självklart Folkhälsomyndighetens råd, både på kontoret och på plats ute hos våra kunder. De kunder som har Beredskapsavtal (24/7 Support) kan också fortsätta känna sig trygga med att vi har oförminskad beredskap för den support och service som ingår.

På Compose IT är vår övertygelse att övervakning och monitorering av den digitala infrastrukturen är viktigare än någonsin i dessa tider och vi fortsätter vårt arbete för en ännu effektivare och säkrare IT-miljö, oavsett var personalen befinner sig.

Ta hand om er därute, och välkommen att kontakta oss vid ytterligare frågor.

Kollegorna på Compose IT Nordic AB