Client Executive till Compose IT Nordic AB

2020-01-24

Compose IT Nordic AB tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management inom den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder finns i Norden inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi sitter i fräscha rymliga lokaler  i Sollentuna, Gävle samt Östersund och omsätter idag drygt 40 MSEK och är 25 anställda.

Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på våra lösningar och vår kompetens att öka och vi behöver bli fler spelare i vårt lag. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom IT Operations. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa?

Nu söker vi en Client Executive till Compose IT Nordic AB i Sollentuna

Om tjänsten

Som Client Executive på Compose IT så har du en central roll i vår fortsatta utveckling och framgång. Du arbetar såväl med att förvalta och utveckla våra befintliga kunder som med att driva processen för nya affärer och nya kunder i Norden.

Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter samt i nära samarbete med både kollegor, leverantörer och kunder. Verktygen vi använder i våra lösningar kommer från stora leverantörer som IBM, SevOne och Elastic.

Om dig

Du har dokumenterad framgångsrik erfarenhet av komplex försäljning med god förståelse för IT infrastruktur. Du drivs av att göra affärer, du är uthållig och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt.

Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Compose ITs stora kapacitet att förse dem med svaren. Du har god ekonomisk förståelse och du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med eller hos någon av våra leverantörer så är det meriterande.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com.

Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.