Erfaren konsult till Sollentuna

Compose IT tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom Service Assurance, IT Service Management och Application Performance Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder i Norden finns inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi har kontor i Sollentuna, Gävle samt Östersund och omsätter idag ca 40 MSEK och är 25 anställda.
Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på vår kompetens att öka och vi behöver bli fler spelare i vårt lag. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom Service Assurance.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som konsult på Compose arbetar du med kravhantering, implementation, utveckling och förvaltning av de lösningar vi levererar till våra kunder.

Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i ett arbetslag med både kollegor och kunder.

Vi samarbetar med en spännande mix av leverantörer där IBM med Netcool är Manager-of-manager och Fault Manager plattform. SevOne är vårt val i Network Performance Manager och Dynatrace inom Application Performance Management. För datacenters har vi valt ScienceLogic.

Övriga teknikval är LAMP, Angular, Bootstrap, NodeJS, GIT, Linux, Windows, SQL etc.

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och en arbetsdag full av utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt team med mycket erfarna konsulter inom detta område.

Vi söker dig som

Vi söker dig med serviceanda och som har ett brinnande intresse för teknik och vill spetsa kompetensen. Du har troligen jobbat som konsult några år och är van att driva igenom uppdrag med kvalitet från ax till limpa.

Du kanske programmerar och tycker om att hitta kreativa lösningar men framför allt så drivs du av att lösa kunders utmaningar och att anpassa och utveckla tillämpningar. Du har lätt att utrycka dig i tal och skrift, du är öppen och tycker om att arbeta i grupp och att ta nya kontakter både med dina nya medarbetare samt våra kunder.

Om du har tidigare erfarenhet av någon av ovanstående leverantörer och system är det såklart en merit. Det viktigaste trots allt, tror vi, är att du har rätt inställning och viljan att lära dig.
Utbildning ser vi på Compose IT till att du får.

Övrig information

Start:                 Enligt ök
Omfattning:     Heltid
Placering:         Sollentuna, resor och uppdrag på andra orter förekommer.

Ansökan

Tjänsterna kräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Ansökan skall vara på svenska. Du ansöker om tjänsten genom att skicka personligt brev samt CV till jobb@compose.se Intervjuer och urval kommer att göras löpande och du kommer att hållas informerad om processen via den e-postadress som du registrerar i din ansökan.

Kontaktpersoner

Sollentuna:
Markus Carlsson
070-623 31 70
markus.carlsson@compose.se