Intresseansökan

Compose IT tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom Service Assurance, IT Service Management och Application Performance Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder i Norden finns inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi har kontor i Östersund, Gävle och Stockholm och omsätter idag ca 35 MSEK och är 20 anställda.
Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på vår kompetens att öka och vi är alltid intresserade av fler spelare i vårt lag. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom Service Assurance.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som konsult på Compose arbetar du med kravhantering, implementation, utveckling och förvaltning av de lösningar vi levererar till våra kunder.

Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i ett arbetslag med både kollegor och kunder.

Vi samarbetar också med en spännande mix av leverantörer där IBM med Netcool är Manager-of-manager och Fault Manager plattform. SevOne är vårt val i Network Performance Manager och Dynatrace inom Application Performance Management. För datacenters har vi valt ScienceLogic.

Övriga teknikval är LAMP, Angular, Bootstrap, NodeJS, GIT, Linux, Windows, SQL etc.

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och en arbetsdag full av utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt team med mycket erfarna konsulter inom detta område.

Om du har tidigare erfarenhet av någon av ovanstående leverantörer och system är detta en merit. Det viktigaste trots allt, tror vi, är att du har rätt inställning och viljan att lära dig.

Övrig information

Omfattning:     Heltid
Placering:         Stockholm, Östersund eller Gävle, resor och uppdrag på andra orter förekommer.

Intresseansökan

Tjänsterna kräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Ansökan skall vara på svenska. Skicka ett personligt brev samt CV till jobb@compose.se.

Kontaktpersoner

Stockholm:
Markus Carlsson
070-623 31 70
markus.carlsson@compose.se

Östersund:
Marita Öman
070-980 34 80
marita.oman@compose.se

Gävle:
Niklas Håkansson
076-101 80 83
niklas.hakansson@compose.se