Compose IT – söker projektledare och konsulter

Compose IT tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom Service Assurance, IT Service Management och Application Performance Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder i Norden finns inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi har kontor i Stockholm och Östersund och omsätter idag ca 30 MSEK och är 16 anställda.
Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på vår kompetens att öka och vi behöver bli många fler spelare i vårt lag. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom Service Assurance.

Projektledare

Som projektledare hos oss kommer du att få en utmanande och spännande vardag med ett företag som växer. Du kommer även vara med och utveckla våra arbetssätt. Du har några års erfarenhet av projektledning inom IT och gillar när team lyckas med sina uppgifter och kollegor växer.

Konsulter

Vi har en spännande mix av leverantörer där:
IBM är ”best in class” Manager of Manager och Fault Management plattform
SevOne är den vassaste leverantören inom Network Performance Management
Dynatrace är ledande inom Application Performance Management
ScienceLogic har ett väldigt intressant grepp för hantering av Datacenters

 
ScienceLogic är vår senaste partner som vi nu bygger upp kompetens kring. Främst söker vi dig som har en bakgrund av att ha jobbat i Datacenter med hantering av Microsoft servrar.

 
Men vi stoppar inte här, har du intresse av något av våra andra områden så tveka inte höra av dig till oss så berättar vi mer.

 

Ansökan

Tjänsterna kräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska ett krav. Ansökan skall vara på Svenska. Du ansöker om tjänsten genom att skicka personligt brev samt CV till jobb@compose.se senast den 1:a februari. Intervjuer och urval kommer att göras löpande och du kommer att hållas informerad om processen via den e-postadress som du registrerar i din ansökan.

Kontaktperson
Jonny Sigemo
070-623 96 70
jonny.sigemo@compose.se