En DI Gasell som fortsätter att springa!

Efterfrågan på vår kompetens fortsätter att öka och vi behöver bli fler. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom Service Assurance. Hör av dig till Markus eller Jonny så berättar vi mer.

Compose IT har funnits på marknaden i mer än 25 år och vi tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom Service Assurance, IT Service Management och Application Performance Management. Våra kunder finns i såväl offentlig som privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. Vi har kontor i Stockholm och Östersund och omsätter idag ca 30 MSEK och är 15 anställda.

Gemensamt för oss och våra kunder är att de uppskattar hög kvalitet ihop med en personlig nära relation och ständig utveckling.

Vi jobbar med

– Införande av nya lösningar
– Utveckling, anpassning och förädling av befintliga system
– Integration mot kringliggande system
– Utveckling av presentationsgränssnitt och rapporter
– Agerar kompetensstöd till kundernas driftorganisationer

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och en arbetsdag full av utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt team med erfarna konsulter.

Din profil

Arbetet kommer att innebära att du har nära kontakt med våra kunder och det är därför viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer och har förmågan att omsätta kundens utmaningar och problem till en lösning. Utöver detta har du:

– En ansvarstagande inställning
– Drivet att leverera goda resultat på utsatt tid
– Ett gediget intresse för datorer och nätverk
– Kunskap och förståelse för hur databaser används
– Erfarenhet av att tänka i lösningar där scriptning eller programmering är naturliga inslag.

Placeringsort är Stockholm. Tjänsten kräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Ansökan skall vara på svenska. Du ansöker genom att skicka personligt brev samt CV till jobb@compose.se.

 

Kontaktpersoner

Markus Carlsson
070-623 31 70
markus.carlsson@compose.se

Jonny Sigemo
070-623 96 70
jonny.sigemo@compose.se