Compose IT Nordic på IBM Business Connect

Compose IT Nordic har som IBM Partner varit på IBM Business Connect på Stockholm Waterfront och presenterat vårt erbjudande.

Denna gång med fokus på följande områden:

Flexibilitet

Börja litet och väx tillsammans med Compose IT. Ta in nya tjänster, funktioner, nätkomponenter. Köp lösningen som en väldigt flexibel tjänst på korta eller långa avtal! Vi hjälper er att parera förändringar i er miljö, affär och med förändringar hos era kunder.

Flexibilitet är avgörande för att bygga ett framtidssäkert system som kan hantera alla tänkbara och otänkbara källor. Öppenhet och frihet som stödjer kreativitet låter behov och affärsnytta styra processer, inte tekniken.

Systemet kan skalas både upp och ner på ett kontrollerat och flexibelt sätt, allt efter behov. Möjligheten att visualisera och rapportera både i realtid och historiskt är oändliga.

 

Kundnytta

Vi delar med oss av mer än 120 års samlade erfarenheter inom området. En leverantör för er övervakningslösning oavsett teknisk plattform. Hjälp med att snabbt identifiera Quick wins. Agila projekt med snabb ROI och låg TCO.

Genom att samla en gemensam bild över hela din miljö ges möjligheten att korrelera och se påverkan ur ett helikopterperspektiv. Genom att visualisera status i realtid kan snabba och effektiva åtgärder sättas in där de behövs och i god tid. Genom dynamiska larmklassificeringar säkerställer vi att endast de larm som kräver åtgärd är de larm som är synliga. Detta innebär att nödvändiga åtgärder eskaleras till rätt resurser med en gång och med automatik.

 

Teknikutvecklingsansvar

Vi erbjuder en komplett tjänst med både implementering, utveckling och förvaltning. Vi sköter förändringar, tillägg etc. samt hanterar nya typer av utrustning, produkter och tjänster som skall övervakas. Vi ser till att er övervakningsplattform är uppdatera och följer med den tekniska utvecklingen och nya krav från marknaden.

Genom att arbeta långsiktigt och nära våra kunder säkerställer vi att plattformen och systemet hela tiden utvecklas och förädlas. Olika förvaltningsmodeller finns tillgängliga för att passa våra kunders behov och önskemål. Genom vårt breda kundunderlag och ständiga utveckling tar vi med oss erfarenheter från alla branscher, vilket skapar positiva synergieffekter för alla våra kunder.