IBM Business Partner Summit

Du kan inte hantera det du inte vet!

I början av Juni var Compose IT på IBMs Business Partner Summit. Vi var rörande överens om att vi återigen är inne i ett stort tekniksprång. Vi pratar om det som funnits en tid i form av App-ekonomi, Digitalisering, Internet of Everything/Things och inte minst Cloudlösningar för alla. Nu när det börjar bli en verklighet och vardag så inser vi på Compose IT att vi har en liten men ack så viktig roll att spela i detta.

Med dagens teknik kan du ta reda på allt när du vill och nästan hur du vill. Men, för att ta reda på något måste du veta att du vill ha reda på det!

När allt blir uppkopplat och kan ge ifrån sig information i en enorm volym får vi en situation som inte alltid är lätt att hantera. Vi kan inte längre leta reda på rätt information när något har hänt, vi måste ha informationen här och nu, i realtid och ännu hellre ha en situationsbild över vad som beräknas kunna hända.

Det är ett nytt sätt att förhålla sig till information, en förändring i hur vi arbetar och agerar.

Hur får du reda på något om din verksamhets ekonomiska hälsa ur ett Infrastrukturperspektiv, om du har en mängd olika system som alla är en del av det ekonomiska flödet men av tradition inte arbetar och rapporterar ihop?

 Förändring och innovation!
 Förändring är Svårt, Förändring är Bra, Förändring är Nödvändigt
 Innovation är nödvändigt, om du inte gör det gör någon annan det.

Förväntningarna på IT att vara affärsdrivande och ha en stor inverkan på verksamheten har aldrig varit större, IT är inte längre ett stödsystem, IT är verksamheten och verksamheten ska fortsätta kunna leverera.

Hur vet du att din verksamhet levererar?