Netcool – IBM Netcool Operations Insight

2019-11-11

Netcool

IBM® Netcool® Operations Insight®, i dagligt tal kallat Netcool, är marknadens mest kompetenta och kompletta plattform för IT Operations. Netcool-plattformen är extremt flexibel och kan enkelt anpassas efter krav och önskemål genom att addera lösningar för nätverksövervakning, prestandamätningar och visualisering. Lösningen ger också möjligheten att centralisera och effektivt övervaka hela IT- och nätverksinfrastrukturen i lokala moln- och hybridmiljöer. Netcool innehåller kraftfulla larmhanteringsfunktioner och utnyttjar larm och larmanalyser i realtid kombinerat med historiska dataanalyser.

Genom att komplettera lösningen med AI- och maskininlärningsfunktioner kan Netcool minimera mängden larm genom att automatiskt gruppera händelser relaterade till samma problem och på så sätt ge underlag för en betydligt snabbare problemlösning.

Vi som jobbar på Compose IT är experter på Netcool och har mer än 18 års erfarenhet av plattformen inklusive ett stort antal kundimplementationer i Norden.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

https://compose.se/kontakt/

Compose IT artikel ”Netcool – Fortfarande bäst i klassen”:

https://compose.se/uppdrag/netcool-fortfarande-bast-i-klassen/

Läs mer om Netcool hos IBM:

https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSTPTP_1.6.0/com.ibm.netcool_ops.doc/soc/integration/concept/soc_int_aboutnoi.html

https://www.ibm.com/se-en/marketplace/it-operations-management#product-header-top

IBM Netcool Operations Insight