Compose Collection

2019-10-14

Compose Collection är namnet på vårt samlade kapital av många års investerad tid och kunskap. Med mer än 600 000 timmars erfarenhet fortsätter vi att ständigt söka efter nya och smartare sätt att i allt snabbare takt få ut högre och bättre värde i våra kunders miljöer.

Konkret är Compose Collection en samling av färdiga script, avancerade automationer, rapporter och dashboards som Compose IT har utvecklat till en mycket användbar verktygslåda i form av fyra st olika moduler där varje modul har sin specifika egenskap och funktion:

  • Dynamic Event Management

Trött på krångliga regelfiler och avancerade beräkningsmodeller? Vi har utvecklat ett koncept för att dynamisk kunna klassificera inkommande event så att de med automatik behandlas av systemet efter önskemål.

  • Dynamic Dashboard

Skapa dina egna Dashboards med hjälp av drag- and drop funktionalitet eller fördefinierade widgets. Varje användare eller DevOps team kan ha sin egen Dashboard eller samma fördefinierade uppsättning Dashboards som fylls med olika data.

  • Event Routing

Med hjälp av Event Routing kan varje Team själva sätta upp sina olika Service Profiler och säkerställa att rätt larm kommer till rätt mottagare vid rätt tid.

  • Reports and Visualization

Säkerställer driftsäkerhet, snabb reaktionstid och bra uppföljningsmöjligheter.

Läs mer om Compose Collection

Hör av dig till oss för en personlig demo av vad Compose Collection kan erbjuda i just din IT-miljö!