Compose IT utnämns till IBM Platinum Partner

Compose IT har uppnått IBM Platinum Partner-status, den mest prestigefyllda nivån som tilldelas av IBM, som en av väldigt få i Europa. Denna status är ett erkännande av Compose IT:s höga kompetens och vår förmåga att leverera avancerade lösningar inom IBM automation med fokus på Fault och Performance management.

Compose IT har bevisat sitt värde genom ett framgångsrikt och tätt samarbete med IBM på både operativa och strategiska plan. I vår roll som IBM Platinum Partner fortsätter vi att tillföra värde för våra kunder och stötta dem i deras resa inom digital transformation med stöd av IBM:s lösningar inom automationsområdet.

Som Platinum Partner har vi inte bara tillgång till IBM:s senaste teknologier och resurser, utan även förmågan att påverka produktutvecklingen och få tillgång till exklusiva utbildningsprogram. Detta möjliggör en djupare förståelse för IBM:s produkter och stärker vår position som ledande experter inom teknikbranschen.

Genom vår status som IBM Platinum Partner, strävar vi efter att fortsätta leda vägen för teknisk innovation och stödja våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras unika behov. Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxt och utveckling inom detta dynamiska fält, och att bidra till framgångsrika, långsiktiga resultat för alla våra partners och kunder.