Hybrid IT Management

IT-miljöerna idag är komplexa med en blandning av traditionell server-drift och molntjänster, hybrid-IT.

Utmaningen

I hybrid-miljöer måste övervakningen för infrastruktur kunna hantera både starkt dynamiska privata och publika molntjänster där servrar och containrar snabbt startas och stoppas, samtidigt som beroenden till den traditionella miljön finns. Alla delar måste hänga ihop.

Lösningen

Övervaka och hantera alla delar av IT-miljön var sig den är on-prem eller off-prem med ett integrerat verktyg som ser alla beroenden oavsett var komponenterna finns. ScienceLogic övervakar servrar, nätverk, lagring, applikationer och molntjänster. Det är enkelt att bygga de dashboards som behövs och att kartlägga beroenden mellan alla komponenter. Tack vare arkitekturen med modifierbara PowerPacks kan både vanliga och ovanliga enheter övervakas effektivt.

Leverantör

ScienceLogic är ett komplett övervakningsverktyg för hybridmiljöer som vi valt för produktens flexibilitet, förmåga att synliggöra beroenden och sammanhang samt avancerade automatiseringsfunktioner. Detta kombinerat med en stor mängd olika enheter som kan övervakas utan anpassningar ger en heltäckande lösning. Bolaget grundades i USA 2003 och har huvudkontor i Washington D.C.

ScienceLogics hemsida för produktinfo hittar du här:
https://www.sciencelogic.com/

 

Våra verktyg

Kontakta oss