Erfaren kodare med intresse för hållbar programmering

Vilka är vi?

Vi på Compose IT är 25 anställda och experter inom IT Operations Management (ITOM) där vi tillhandahåller egna kundanpassade lösningar. Vårt företag har funnits på den nordiska marknaden i 25 år.
Några av våra samarbetspartners är produktleverantörerna IBM, Cisco och Elastic.
Våra kontor finns idag i Östersund, Gävle, Sollentuna och Örebro.

Vilka är våra kunder?

Våra kunder finns inom offentlig och privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. Gemensamt är att de vanligen har en centraliserad IT-övervakning som exempelvis större företag, statliga förvaltningar, telekom och bank.

Vem är du?

  • Gillar att arbeta i team, är lyhörd och en driven problemlösare
  • Har en god känsla för design och funktion (UX)

Vi tror att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du vill utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker. Du är bekväm med att arbeta i ett mindre företag där alla gör skillnad.

Våra förväntningar

  • Att du redan har goda kunskaper i mjukvaruutveckling
  • Har vana från att klara dig själv när det gäller virtualiserad miljö, operativ systemet Linux och databaser

 

Vi erbjuder

Som utvecklare hos Compose IT jobbar du tillsammans med mjukvaruingenjörer, telekomexperter och riktigt vassa övervakningsspecialister.

På kontoret i Östersund sitter vi i öppna ljusa lokaler med mycket glas där alla har sitt eget rum. Vi vill inte att videomöten eller telefonsamtal skall distrahera dig som kodar och behöver ostörd koncentration.
För övrigt erbjuder vi löner och personalförmåner som de flesta andra och vi ligger i topp både när det gäller medarbetarundersökning och kundundersökning.
Det är superviktigt och något vi är stolta över!

Din första uppgift blir att tillsammans med våra arkitekter dyka ner i vår prototyp. Den bygger på en samling realiserade kundkrav som genom åren blivit en omfattande produkt. Uppdraget blir att omstrukturera koden, införa versionhantering och förvaltning. Med andra ord kommer du att underhålla och refaktorera .

På längre sikt kan konsultuppdrag hos kund bli aktuellt vilket oftast handlar om integrationer eller anpassningar. Vi kommer överens om en långsiktig utvecklingsplan.

Vi välkomnar sökande på alla våra orter.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten?