Varför Compose IT?

Vi tar fram rätt underlag för att fatta beslut

Vill du ha rätt underlag för att fatta beslut?

Antingen kan man resonera: Det där är teknikernas bekymmer – de meddelar mig om vi får problem.

Eller så kan man vända på det och ställa sig frågan: Varför ska vi överhuvudtaget få problem?

 

Ni har investerat stora pengar i olika IT system som ska hålla koll på er IT miljö och som larmar vid avvikelser. En vanlig dag innebär oftast en mängd larm men dessa betraktas som så normala att ingenting görs förrän det mynnar ut i något större. Detta är teknikernas vardag. För Er i ledande position blir det en viktig fråga först när dessa större avvikelser äger rum. När det kan påverka företagets produktivitet eller ekonomi. Ni känner att ni har koll på er verksamhet och att det inte finns några problem, eftersom ni blir varskodda av era tekniker om något som behöver tas på allvar händer.

Men tänk om ni redan från början kunde ha koll på vilket av dessa larm som behöver fokus? Innan skadan redan är skedd.

Den rätta frågan att ställa är: Varför fick vi problem från början?

 

Det är här Compose Operation Platform – COP – kommer in i bilden. Många utlovar idag enkla lösningar för att monitorera era system. Sanningen är att det inte finns några enkla lösningar för att göra detta. Det är en komplex process. Det är lätt att fråga efter SLA:er men desto svårare att hitta datat bakom.

COP samlar in all form av data från nätverk, appar, servrar IoT mm och bearbetar datat, Utfallet blir att du får rätt underlag för att fatta korrekta beslut baserad på rätt information.

De fungerar som en slags försäkring – som hjälper er att ligga steget före innan något händer.

Våra verktyg

Kontakta oss