< AppDynamics - Compose

AppDynamics

En större komplexitet kräver ett skarpare affärsfokus!

AppDynamic ger möjlighet att prioritera det som är viktigast för ditt företag och dina medarbetare så att du kan se, dela och vidta åtgärder i realtid. Förvandla prestanda till vinst med en djupare förståelse för användar- och applikationsbeteende.

Vi har glädjen att arbeta med Cisco och AppDynamics och kan erbjuda vad Gartner 2021 utsåg till ledaren i APM Magic Quadrant. 

 

AppDynamics APM, Application Performance Management (monitoring), ger oöverträffad tydlighet för komplexa applikationsmiljöer för att få affärskritisk information till rätt person, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt. 

 

Utmaningen 

Världen förändras precis som den alltid har gjort men idag är människor och enheter mer uppkopplade än någonsin tidigare. Konnektiviteten gör att vi höjer ribban och betydelsen av  kundupplevelser och alla varumärkena bakom dem. Det här gör att tjänsteleverantörer måste förnya sig i en allt snabbare takt. Applikationer är drivkraften i det här men nya utmaningar kommer ständigt som ett resultat av nästa generations arkitekturer där nya ekosystem uppstår.  

Applikationsberoenden och prestanda kan vara svåra att förstå inom dessa komplexa system. Högdistribuerade miljöer, multimoln, mikrotjänster, API:er, containers och IoT-enheter, plus frekventa kodreleaser kombineras för att skapa ständiga förändringar och utmaningar.   

För att lösa dagens komplexa problem måste man prioritera och få en djupare förståelse för användarnas och applikationernas beteende och att fokusera på det som driver affärsresultat. Några viktiga punkter som vi vill peka ut: 

 

 

Synlighet 

För att förstå din tjänst, eller ditt företags hälsa krävs total insyn i komplexa applikationsmiljöer som korsar flera domäner inklusive infrastruktur, nätverk och säkerhet. En omedelbar root cause-analys hjälper att lokalisera källan till problemet över hela stacken, i realtid, vilket hjälper dig att vara proaktiv och inte reaktiv. Det ger oöverträffad synlighet i alla appmiljöer oavsett komplexitet och total synlighet i varje aspekt av din applikation. 

 

 

Insikt 

Att få rätt insikter utifrån din applikationsmiljö ger möjlighet till direkt och automatisk felåtgärd men är också drivmedlet att snabbt och intelligent förutse framtida prestandaproblem. AppDynamic sätter däremed ditt IT team i centrum för din affärsframgång. Det gäller ju att se allt och att vara allt för kunden. 

 

Åtgärd 

Omedelbar root cause-analys ger möjlighet till åtgärd av anomalier i realtid. AppDynamics Cognition Engine använder maskininlärning för att automatisera avvikelsedetektering och därmed drastiskt minska MTTR.  

 

AppDynamics hjälper till att förvandla IT mer till ett centralt nervsystem som reagerar och anpassar sig till förändrade affärsförhållanden med rätt sammanhang, intelligens och kontroll för att gå från att serva verksamheten till att driva verksamheten. 

 

 

AppDynamics plattform består funktionsmässigt av flera delar:  

Application performance management

Ger en fullständig insyn i varje kodrad och alla viktiga transaktioner i miljöer med multipla moln. 

 

Infrastructure visibility

Övervakar de servrar och databaser som är avgörande för att stödja applikationsprestandan.  

 

End user monitoring

Skapar överlägsna upplevelser genom att övervaka var kunderna ansluter mest till ditt företag 

 

Business monitoring 

Ger snabbt en tydlig och visualiserad realtidsvy eller dashboard över ditt företags hälsa.  

 

Detta realiseras i plattformen av:  

Datainsamling 

Datainsamlingen börjar med AppDynamics Agents och Controller. Agenter är plugin-program eller tillägg som sitter över hela din applikations ekosystem och som övervakar prestandan för din programkod, runtime och beteende. Kontrollerna tar emot prestandadata i realtid från agenterna, visualiserar din applikationsprestanda och skickar instruktioner till agenterna. 

 

Auto-Discovery och mappning 

AppDynamics upptäcker automatiskt flödet av alla trafikförfrågningar i din miljö och skapar dynamiskt en topologikarta för att visualisera prestanda över hela applikationens ekosystem. 

 

Digital Experience Monitoring 

Följ noga den digitala upplevelsen hos dina användare och fånga i förtid problem med webb-, mobil- eller syntetisk transaktionsövervakning. Övervaka nyckeltal över alla enheter, webbläsare eller tredjepartstjänster för att se till att problem som uppstår inte blir stora problem. 

 

Affärstransaktionsövervakning 

AppDynamics observerar och stöder viktiga affärstransaktioner som består av alla tjänster som uppfyller och levererar användarinitierade förfrågningar. Affärstransaktioner inkluderar kritiska användarupplevelser som inloggningar, tillägg i kundvagnen och utcheckningar som driver intäkter och konvertering. 

 

Anomalidetektering 

Baseline-prestanda och att sätta alerts för att identifiera och lösa problem innan dina kunder eller anställda märker det. AppDynamics anomalidetektering säkerställer att inga problem undgår upptäckt med omedelbara, automatiska varningar. 

 

Root cause diagnostik 

Fokusera på att stödja optimala affärsresultat och minska mean time to resolution (MTTR) med insikter som hjälper dina IT-team att prioritera och lösa de mest problematiska affärstransaktionerna på några sekunder, innan de påverkar användarupplevelsen. 

 

Full-stack analys 

Fatta bättre beslut omedelbart med de mest användbara transaktions- och slutanvändardata som påverkar nyckeltal som konvertering och intäkter. Observera vad som är viktigast för slutresultatet och vidta snabba åtgärder för att ligga steget före dina digitala transformationsmål. 

 

Anpassad dashboard 

Med bara några få klick kan du bygga anpassade instrumentpaneler med AppDynamics Dash Studio med ett modernt, mycket anpassningsbart och lättläst gränssnitt. Få insikter om applikationsprestanda över hela din stack, nu inklusive ThousandEyes nätverksintelligens för oöverträffad synlighet. 

 

Våra verktyg

Kontakta oss