Analysera din Performance Data med IBM Predictive Insights

Compose IT har precis varit på en privat och mycket intressant session hos IBM, med Lead Developer Ian Manning för Predictive Insights.

Styrkan i produkten ligger i att analysera och hitta samband i din Performance Data för sedan kunna prediktera händelser och se påverkan ur ett bredare perspektiv.

Detta görs genom att kontinuerligt läsa inkommande data, analysera och beräkna innehållet för att hitta samband och se den påverkan som med manuella analyser eller historiska rapporter inte skulle vara möjligt.

Systemet larmar vid identifierade avvikelser från normalläget och ger dig möjlighet att via användargränssnittet se vart det dynamiska tröskelvärdet har brutits eller sambandet har inträffat.

Med denna typ av system som ett analyslager ovanpå din normala insamling av Performance Data öppnas nya möjligheter för beslutsunderlag i den dagliga driften.

Tänk att du redan innan en stor driftstörning eller ett avbrott kan förutse händelsen och förhindra ett driftstopp innan det har inträffat eller att du kan se samband och förbättra både stabiliteten och upplevelsen för dina användare.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller hjälp med att sätta upp en testanalys av just din data.

Klicka här för mer information om Predictive Insights hos IBM