Vill du göra skillnad?

Nu har du chansen att bli en del av ett växande specialistbolag som arbetar med några av Sveriges största företag och organisationer.

Compose IT Nordic AB är ett specialist-företag inom IT Operations. Idag är vi drygt 25 anställda med stadig tillväxt och god lönsamhet. På grund av ökande uppdragsmängd behöver vi nu bli fler. Beroende på var du bor kan du ha placeringsort i antingen Stockholm, Gävle, Örebro eller Östersund.

Hos Compose IT gör alla skillnad. Många av oss kommer från anställningar hos större bolag och har sökt sig till Compose IT för att känna att man verkligen kan vara med och påverka och känna att man är med och bidrar. Vi jobbar alltid nära och långsiktigt med våra kunder.

Vår årliga kundundersökning visar att samtliga av våra kunder rekommenderar andra att göra affärer med oss. Detta är vi mycket stolta över eftersom det är det tydligaste beviset på att vi gör både rätt saker och saker rätt.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult på Compose IT arbetar du med kravhantering, implementation, utveckling och förvaltning av de lösningar vi levererar till våra kunder.

Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter och ingår i ett av våra team med både kollegor och kunder. Vi utvecklar och bygger lösningar där vårt arbete ofta kretsar kring olika anpassningar, integreringar, visualiseringar och förbättringar av våra kunders stora IT-miljöer. Nyinstallation och uppgraderingar hör också till arbetsuppgifterna men framför allt är vi kundens partner och rådgivare när det gäller IT Operations.

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och din arbetsdag är full av spännande utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt gäng med erfarna konsulter som gillar att ha kul tillsammans.

Här kan du läsa mer om våra kompetenser och här är exempel på lösningar

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba i nära kundrelationer, har ett brinnande intresse för teknik och vill spetsa din kompetens. Du kanske programmerar och tycker om att ta fram kreativa lösningar men framför allt så drivs du av att hjälpa kunderna med deras utmaningar. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att arbeta i grupp.

Vi bygger våra lösningar runt moderna och väl beprövade plattformar som bildar ett helt ekosystem och som består av områdena AIOps, Search & analytics, Application Performance Management och Network Performance Management.
För att snabbt kunna komma in i arbetet är det en fördel om du har vana av Linux som operativsystem, kunskap om användandet av databaser och någon form av script- eller programmeringskunskap.

AIOps kräver en hel del orkestrering och en bred kunskap. Om du har tidigare erfarenhet av något eller flera av följande områden så är det en merit, men inget krav eftersom det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig:

  • Programmeringsspråk såsom Angular, React, NodeJs
  • Scriptspråk, tex Javascript, Powershell
  • Erfarenhet av nätverk och/eller övervakning
  • Automatisering och provisionering, tex Ansible
  • SQL och/eller No SQL

Ett krav däremot är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du är svensk medborgare.

Fakta om Compose IT

Compose IT Nordic AB tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom IT Operation och IT Service Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder finns över hela Norden inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher.

 

Vid frågor kontakta:

Jonny Sigemo, VD

Jonny.Sigemo@compose.se

 

Ansökan skickar du till jobb@compose.se

Våra verktyg

Kontakta oss