Compose IT – söker nya medarbetare i Stockholm, Gävle och Östersund

Compose IT tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom IT Operation, IT Service Management och Application Performance Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder i Norden finns inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi har kontor i Stockholm, Gävle och Östersund och omsätter idag 40 MSEK och är 20 anställda.

Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på vår kompetens att öka och vi alltid intresserade av att bli fler spelare i vårt lag. Vi kan erbjuda dig att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom IT Operation.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som konsult på Compose IT arbetar du med kravhantering, implementation, utveckling och förvaltning av de lösningar vi levererat till våra kunder.
Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i ett arbetslag med både kollegor och kunder. Vi bygger lösningar där vårt arbete ofta kretsar kring olika anpassningar, integreringar, visualiseringar och förbättringar av våra kunders miljöer. Nyinstallation och uppgraderingar hör också till arbetsuppgifterna.

Då systemen vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara finns stort utrymme för kreativt tänkande och en arbetsdag full av utmaningar. Du kommer att arbeta i ett glatt och positivt team med erfarna konsulter inom detta område.

Vi söker dig som

Vi söker dig med serviceanda och som har ett brinnande intresse för teknik och vill spetsa kompetensen. Du kanske programmerar och tycker om att hitta kreativa lösningar men framför allt så drivs du av att lösa kunders utmaningar och att anpassa och utveckla tillämpningar. Du bör också ha ett intresse för teknisk systemförvaltning samt monitorering och övervakning. Du har lätt att utrycka dig i tal och skrift, du är öppen och tycker om att arbeta i grupp och att ta nya kontakter både med dina nya medarbetare samt våra kunder.

Vi bygger våra lösningar runt SevOne, Elastic och IBM Netcool portföljens olika programvaror. För att på bästa och snabbaste sätt komma in i arbetet förutsätter vi att du har vana av Linux som operativsystem, kunskap om användandet av databaser och någon form av script- eller programmeringskunskap.

Om du har tidigare erfarenhet av övervakning och monitorering är detta en merit. Det viktigaste trots allt, tror vi, är att du har rätt inställning och viljan att lära dig.
Utbildning ser vi på Compose IT till att du får.

Övrig information

Start: Enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm, Gävle eller Östersund, resor och uppdrag på till orter förekommer.

Ansökan

Tjänsterna kräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Ansökan skall vara på svenska.

Du ansöker om tjänsten genom att skicka personligt brev samt CV till jobb@compose.se.

Kontaktpersoner

Stockholm:
Markus Carlsson
070-623 31 70
markus.carlsson@compose.se

Gävle:
Niklas Håkansson
076-101 80 83
niklas.hakansson@compose.se

Östersund:
Marita Öman
070-980 34 80
marita.oman@compose.se

Våra verktyg

Kontakta oss