Nytt jobb i höst?

Vill du vara med och göra skillnad? Sök jobbet som IT-arkitekt hos oss!

Under senare tid så har vi flera kollegor som har kommit till oss från större företag och myndigheter för att de känner att hos oss gör man skillnad i vardagen.

Compose IT tillhandahåller kundanpassade lösningar och tjänster inom Service Assurance, IT Service Management och Application Performance Management i den digitala IT-infrastrukturen. Våra kunder i Norden finns inom såväl offentlig som privat sektor och de representerar många typer av branscher. Vi har kontor i Sollentuna, Gävle samt Östersund och omsätter idag ca 40 MSEK och är 25 anställda.
Glädjande nog så fortsätter efterfrågan på vår kompetens att öka och vi behöver bli fler spelare i vårt lag. Nu finns möjligheten att jobba på ett av norra Europas vassaste konsultbolag inom Service Assurance.

Arbetsuppgifter och ansvar

En IT-arkitekt kommunicerar både affärsmässig och tekniskt.

Som IT-arkitekt på Compose IT i Östersund är du länken mellan våra kunders behov och våra systemlösningar inom Network Performance Management. Du är en del av ett arbetslag med mycket erfarna konsulter där du utifrån kunders krav och behov har helhetssynen och strategin att anpassa och komponera den bästa lösningen eller tjänsten.

De systemlösningar vi arbetar med är väldigt flexibla och anpassningsbara så det finns stort utrymme för kreativt tänkande och en arbetsdag full av utmaningar.

Vi söker dig

Du är öppen, vältalig, tycker mycket om att samarbeta och ditt sikte är inställt på kunden. Du håller dig långt framme inom ditt området och är uppdaterad, du är också van att leda på ett pedagogiskt sätt.

Du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Du drivs av att lösa kunders utmaningar och att anpassa och utveckla tillämpningar och att se service och affärstillfällen. Du har lätt att utrycka dig i tal och skrift och att ta nya kontakter både med dina nya medarbetare samt våra kunder.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Vi är ett glatt och trivsamt gäng med stor respekt för varanda och våra kära kunder och vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Övrig information

Start:                 Enligt ök
Omfattning:     Heltid
Placering:         Östersund, resor och uppdrag på andra orter förekommer.

Ansökan

Tjänstenkräver att du är svensk medborgare eftersom uppdrag som lyder under säkerhetsskyddsavtal kan förekomma. Vidare är körkort och mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Ansökan skall vara på svenska. Du ansöker om tjänsten genom att skicka personligt brev samt CV till jobb@compose.se Intervjuer och urval kommer att göras löpande och du kommer att hållas informerad om processen via den e-postadress som du anger i din ansökan.

Kontaktpersoner

Östersund:
Marita Öman
070-980 34 80
marita.oman@compose.se